• Προσφορές

  Το Villa Natassa σας κάνει ειδικές προσφορές για τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο, καθώς και για ενοικίαση και των δύο διαμερισμάτων.

  Ενημερωθείτε στα τηλέφωνα 26650-93067 και 6932442460

 • Villa Natassa

  Σας καλωσορίζουμε στο Villa Natassa!!!! Ένα οικογενειακό συγκρότημα ενοικια- ζομένων δωματίων στα πανέμορφα Σύβοτα Θεσπρωτίας με όλες τις ανέσεις που εγγυάται την άνετη και ευχάριστη διαμονή σας κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών σας διακοπών.

 • Τα Σύβοτα

  Τα Σύβοτα είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό στα νότια του νομού Θεσπρωτίας, αποτελούν ένα από τα κυριότερα παραθαλάσσια θέρετρα της Ηπείρου και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού συγκεντρώνει πλήθος τουριστών τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Ο οικισμός είναι χτισμένος σε έναν μικρό κόλπο στον οποίο βρίσκονται διάσπαρτες διάφορες νησίδες, δημιουργώντας ένα τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς. Κατά τη διάρκεια της τουρκοκρατίας ονομάζονταν Μούρτος, όνομα που διατηρήθηκε μέχρι το 1959.

 • Παραλίες

  Πραγματικά μοναδικές.....Οι παραλίες στα Σύβοτα συνδυάζουν βουνό και θάλασσα, και γι αυτό σε αρκετές από αυτές θα δείτε ή μάλλον θα νιώσετε που και που να σας διαπερνάει ένα κρύο ρεύμα...πρόκειται για πηγές με γλυκό νερό που πηγάζουν από τον πυθμένα. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι, φτάνοντας σε βάθος 10 με 15 μέτρα, αρκετά μακριά από την ακτή, μπορεί κανείς να ξεχωρίσει-να διακρίνει τον βυθό κοιτώντας έξω από τον νερό, χωρίς μάσκα. Απίστευτα καθαρά νερά.

 • Τα Σύβοτα το βράδυ

  Μία απο τις πιο μαγικές στιγμές στα Σύβοτα είναι το ηλιοβασίλεμα. Το τοπίο γίνεται ειδυλλιακό και η ατμόσφαιρα τυλίγεται σε χρώμα πορφυρό. Αμέσως μετά, ανάβουν τα φώτα και η νυχτερινή ζωή «χτυπάει κόκκινο» γύρω από το γραφικό κόλπο.

  Στην περιοχή υπάρχουν πολλά εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες και clubs στο κέντρο του χωριού, στη μαρίνα, αλλά και στις οργανωμένες παραλίες.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Villa Natassa
Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα
Σύβοτα Θεσπρωτίας
Υπεύθυνος: Ιωάννης Κιόχος

Τηλ. +30 2665093067 - 2665022324 - 2665023859
Mob. +30 6932442460 - Fax. +30 2665025985

Villa Natassa - Ενοικιαζόμενα δωμάτια Σύβοτα Θεσπρωτίας , ενοικιαζομενα δωματια συβοτα θεσπρωτιας

Φόρμα Επικοινωνίας

Κωδικός Επιβεβαίωσης: